VPB en Sligro organiseren 14 maart Ondernemersevent 2018

“Tapas talks” is het thema van Het Ondernemersevent 2018 in Emmen. Een ongedwongen ontmoeting van ondernemend Zuidoost Drenthe op 14 maart tussen 18.00 en 21.00 uur. Initiatiefnemer is ook dit jaar de Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen (VPB), samen met groothandel Sligro. “Tapas Talks” speelt zich af tussen de stellingen en uitstallingen van dit bedrijf.

Het is het elfde jaar dat Het Ondernemersevent wordt georganiseerd. Ieder jaar vormt het event de laagdrempelige ontmoetingsplaats voor tussen de twee en driehonderd ondernemers uit Emmen en directe omgeving. Tijdens de aflevering van dit jaar wil de VPB niet alleen informele contacten stimuleren, maar ook gericht ondernemers en bedrijven met elkaar in contact brengen. Bedrijven kunnen in het voortraject hun belangstellingsgebied aangeven.

“Tapas Talks” betekent Spaanse sferen, Spaanse lekkernijen tussen de contacten door. Om dat goed te laten verlopen, krijgen de organisatoren assistentie van studenten van NHL-Stenden International Hospitality Management in Emmen, de horeca opleiding van het Drenthe College  en van leerlingen van Pro-Emmen.