Roel Barkhof is het gezicht van Roel Barkhof CS, Cum Suis, wat staat voor “en partners”.
Voor ik onafhankelijk PR- en communicatieadviseur werd, werkte ik meer dan 20 jaar in allerlei functies in de journalistiek. Van jongste verslaggever tot redactiechef en presentator bij de regionale omroep. Specifieke kennisgebieden waren openbare orde en veiligheid, politiek en economische zaken.
Leidraad was steeds nieuws, interesse in mensen en bijzondere gebeurtenissen vertalen naar lezers, luisteraars en kijkers.
Hier leerde ik om ingewikkelde dingen simpel neer te zetten en begrijpelijk te maken voor een breed publiek.
Mensen bij elkaar brengen, synergie realiseren, is ook iets waarmee ik mij graag bezig houd. Dankzij een breed netwerk slaag ik daar regelmatig in.

 

De projectmanager. Dankzij haar krijgt u snel contact met ons. Zij houdt alle activiteiten scherp in het oog, maakt afspraken, onderhoudt de contacten met toeleveranciers en andere dienstverleners die bij onze projecten worden ingeschakeld, bewaakt planningen en handelt alle financiële en administratieve zaken af.

Een ander deel van haar activiteiten bestaat uit het organiseren van bijeenkomsten. Voor diverse relaties houdt zij de website up-to-date Want vaak kom je daar zelf niet aan toe of schiet het er bij in.

 

Ons Pand

Onze huisvesting is ontworpen door de Emmer architect Hendrik F. Klinkhamer en is in 2001 genomineerd voor de Drentse Welstandsprijs.
Tuinontwerp: Bureau Hollema, Wiek de Kleine. Rolde

Uit het juryrapport:
“De bijzondere ligging is goed benut. In het ontwerp vullen de woning en het bedrijfsdeel elkaar bovendien aan door de manier waarop de twee onderdelen in elkaar grijpen, terwijl door de materiaaltoepassingen de twee functies ook weer als zodanig kunnen worden herkend. De terreininrichting naar een ontwerp van Buro Hollema uit Rolde speelt trefzeker in op de situatieve gegevens en de reeds aanwezige landschappelijke elementen.”