Op 29 maart werd het 10e Ondernemers Event “Food to Connect” gehouden. Het is de 10e keer dat de Sligro en de VPB voor hèt netwerkevent hun handen in een slaan. Daarom wordt er dit jaar extra uitgepakt! De avond met als thema “Food to Connect”, is gericht op het creëren van nieuwe relaties, aanhalen, verbeteren van de connecties en het onderhouden van bestaande contacten, onder het genot van Europese hapjes en drankjes met passende muziek bij het thema; ‘Food to Connect’ .

De avond wordt georganiseerd door de Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen (VPB) en de Sligro, in samenwerking met ondernemers en studenten International Hospitality Management van de Stenden Hogeschool, de opleiding gastheer/gastvrouw van het Drenthe college en leerlingen van PRO Emmen.

De Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen (VPB) is opgericht in 2003. Zij zijn uitgegroeid naar een professionele ondernemersvereniging die als dé belangenbehartiger optreedt naar verschillende instanties. De VPB werkt aan de ruimtelijke en economische verbetering van de bedrijventerreinen binnen de gemeente Emmen. Daarnaast bevordert de VPB het onderling zakendoen door het organiseren van bijeenkomsten voor haar leden. De enthousiaste foodprofessionals van Sligro bemannen op deskundige wijze de winkelvloer van de vestiging in Emmen die in totaal 5.500 m2 telt. Zij bedienen niet alleen de klanten uit de directe omgeving, maar ontvangen ook veel Duitse klanten die deze vestiging speciaal bezoeken voor de specialiteiten.